Concurs "Vitrine de Paște"

Înscrieți-vă la Concursul "Vitrine de Paște"

 

Agenții economici pot obține o reducere de impozit dacă se înscriu la prima ediție a concursului pentru pavoazarea adecvată a vitrinelor și a spațiilor din incintă - "Vitrine de Paște".


Pentru a putea participa la concurs, operatorul economic, denumit Participant, trebuie să îndeplinească, cumulativ, următoarele condiţii:
• este persoană fizică sau juridică autorizată, rezidentă în România;
• a realizat pavoazarea cu ornamente luminoase adecvate a vitrinelor și a spațiilor din incintă deținute de Participant;
• administratorul Participantului nu este salariat şi/sau colaborator al Organizatorului sau soţ/soţie, rudă sau afin până la gradul IV al persoanelor care au participat şi participă la iniţierea şi derularea prezentului concurs din partea Organizatorului;
• nu prezintă datorii la bugetul local al Municipiului Focșani în momentul înscrierii în Concurs și până la jurizare și acordarea premiilor;
• a respectat condiţiile de înscriere și jurizare la Concurs prin completarea în mod corespunzător, cu datele sale complete şi corecte, a formularului de înscriere;


     Ce poți câștiga dacă te înscrii în concurs?

Premiile, care pot fi obținute de către agenții economici, constau într-o sumă echivalentă cu un procent din impozitul aferent clădirii spațiului comercial, stabilit la nivelul anului ulterior desfășurării concursului, respectiv:

• locul I - suma echivalentă cu impozitul aferent clădirii pentru anul următor, în procent de 100%, dar nu mai mult de 10.000 lei;
• locul al II-lea - suma echivalentă cu impozitul aferent clădirii pentru anul următor, în procent de 75%, dar nu mai mult de 7.500 lei;
• locul al III-lea - suma echivalentă cu impozitul aferent clădirii pentru anul următor, în procent de 50%, dar nu mai mult de 5.000 lei.


     Unde se desfășoară concursul?

Concursul se desfășoară pe șase zone din Municipiul Focșani, respectiv Centru, Obor, Est, Vest, Sud și Cartierul Mândrești, prin urmare, în total se vor acorda 18 premii.

 

     Ce trebuie să faci pentru a te înscrie în concurs?

În perioada 9-23 aprilie 2021 agenții economici se pot înscrie în concurs, descărcând formularul de concurs, de aici.

Conform Regulamentului, înscrierea la Concursul "Vitrine de Paști" se face la sediul Primăriei Municipiului Focșani la Registratura Generală, prin depunerea și înregistrarea formularului de înscriere, la care se atașează 3 fotografii color cu spațiul pavoazat, în format jpg, png, tiff sau gif, la o rezoluție minimă de 300 dpi sau printate pe hârtie format A4.

Formularul de înscriere trebuie să conțină obligatoriu data depunerii şi semnătura participantului.

ATENȚIE! Participanții se pot înscrie la Concurs cu mai multe spații pavoazate!

 

     Cum se desemnează câștigătorii?

Începând cu data de 23 aprilie 2021, ora 16.00, fotografiile cu vitrinele împodobite vor fi postate pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Focșani, într-un format unitar, pentru a fi votate și de cetățeni. Un like=1 vot!


Vor fi jurizate doar spațiile pavoazate, juriul concursului urmând să analizeze și să puncteze următoarele criterii:
• relevanța pentru perioada sărbătorilor (0-25 puncte);
• impact vizual/design atractiv (0-25 puncte);
• originalitate (0-25 puncte);
• cromatică (cel mult 3 culori) (0-25 puncte).
Cele 4 criterii vor avea o pondere egală în evaluarea fiecărei lucrări de către juriu, oricare dintre criterii putând fi notat cu o valoare intre 0-25 puncte. Câștigătorul va fi ales în proporție de 75% de către juriu și 25% din votul publicului.

 

ATENȚIE! Vor fi validaţi, în vederea jurizării spațiilor pavoazate pe care le-au înscris în Concurs, doar Participanții care au respectat cerinţele prevăzute în Regulament.

 

Vă așteptăm cu drag să participați la prima ediție a concursului nostru!

 

Regulament concurs

 

Formular înscriere

Înapoi


Servicii Online

Depunere documente online Depunere documente online

Depune documente: Investiții, Agricol, Urbanism, ITL, Petiții, L544, etc.

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificate de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Newsletter

Înscrieți-vă la newsletterul primăriei și veți fi la curent cu ultimele informații.

trimite

Calendar

Respect