Galerie Foto Carte de oaspeți {GALERIE_VIDEO}

SC Administrația Piețelor Focșani SA trebuie să sisteze licitația publică pentru închirierea spațiilor comerciale pentru anul 2021 ca urmare a faptului că această licitație se desfășoară în afara cadrului legal
2020-12-18 14:37:53

Administrația Piețelor Focșani SA este o societate aflată în subordinea Consiliului Local al Municipiului Focșani, cel care stabilește, anual, tarifele de închiriere a diverselor tipuri de spații comerciale în piețe, pentru anul următor.
Urmare a nenumăratelor sesizări în care sunt reclamate aspecte legate de funcționarea și administrarea piețelor, în ședința ordinară de joi, 17 decembrie 2020, NU A FOST VOTAT proiectul de hotărâre privind aprobarea tarifelor practicate și a prețurilor de pornire la licitație pentru închirierea unor bunuri, utilizate în desfășurarea activității, începând cu anul 2021 de către Societatea Administrația Piețelor Focșani S.A. în anul 2021.
În aceste condiții, continuarea de către Administrația Piețelor Focșani SA a licitației publice pentru închirierea unor spații comerciale pentru anul 2021, nu reprezintă altceva decât o bătaie de joc la adresa societăților și persoanelor fizice, care doresc să își desfășoare activitatea în piețele din municipiul nostru.
În ultimele săptămâni, atât eu cât și consilierii locali am avut discuții cu membrii Consiliului de Administrație, dar și cu reprezentanții conducerii SC Administrația Piețelor Focșani SA, cărora le-am explicat că organizarea acestei licitații este în afara cadrului legal. Totodată, le-am prezentat și cadrul legal prin care comercianții din piețe își pot desfășura activitatea în primele săptămâni din 2021.
Cred că activitatea managementului Administrației Piețelor Focșani SA trebuie evaluat în așa fel încât să putem oferi adevăraților producători, dar și celor care își fac cumpărăturile în piețele noastre, condiții cât mai civilizate.
Astfel de condiții nu pot fi însă oferite în lipsa unor proceduri clare sau a unor licitații care nu respectă regulile stabilite de către Consiliul Local Focșani, forumul tutelar care reglementează activitatea SC Administrația Piețelor Focșani SA.
Pe această cale îi asigur pe toți focșănenii că au în mine un adevărat partener, care își dorește modernizarea Pieței Moldovei, dar și un dușman declarat al celor care consideră că piața este locul în care legea este arbitrară, iar regulile și procedurile pot fi negociate!

 

Primar
Cristi Valentin Misăilă

 

Galerie Foto

Înapoi


Servicii Online

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificat de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Petiţii Petiţii

Depune o petitie online si urmareste evolutia

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Calendar

Etica și integritateInfoConsRespectConect