Scrisoare deschisă adresată doamnei Gina Gogean, Cetățean de Onoare al Municipiului Focșani
2024-09-09 11:31:54

Scrisoare deschisă adresată doamnei Gina Gogean, Cetățean de Onoare al Municipiului Focșani

Astăzi este ziua de naștere a uneia dintre cele mai mari sportive a României, gimnasta Gina Gogean, Cetățean de Onoare a Municipiului Focșani.
Participantă la două ediții ale Jocurilor Olimpice, șase Campionate Mondiale și trei Europene, Gina Gogean a adus României 30 de medalii, dintre care 14 de aur, câștigând un loc binemeritat în galeria sportivilor de mare valoare.
În 1994, a fost declarată cea mai valoroasă sportivă a României, iar în 1995 Asociația Presei Sportive a desemnat-o Sportiva Anului.
A primit titlul de Maestru Emerit al Sportului și în anul 2000 i s-a conferit Crucea Națională „Serviciul Credincios" clasa I, iar în 2004 a fost decorată cu Ordinul „Meritul Sportiv" clasa I și cu Ordinul „Meritul Sportiv" clasa a II-a cu două barete.
S-a retras din activitatea competițională în toamna anului 1998 și a intrat în antrenorat la Clubul Sportiv de Gimnastică din Focșani.
Născută în comuna Câmpuri, Gina Gogean este "Cetăţean de Onoare" al Municipiului Focşani din 25 iunie 1993 în semn de respect și apreciere pentru rezultatele sportive deosebite.
Victorii de neuitat, medalii de aur, argint și bronz la cele mai importante concursuri internaționale, o inspirație pentru sportivii de azi și aprecierea unei țări întregi, dar și pe plan mondial, sunt în câteva cuvinte coordonatele celei căreia astăzi îi urez, din toată inima, un sincer și călduros La Mulți Ani!
În nume personal, dar și al tuturor focșănenilor, îi doresc doamnei Gina Gogean să aibă parte de sănătate și fericire alături de cei dragi, iar ca profesor/antrenor să cunoască împlinirile și bucuriile pe care le-a avut ca sportivă!

 

Cu deosebit respect,

 

Primar
Cristi Valentin Misăilă

 

Înapoi


Servicii Online

Eliberare Certificate de Urbanism Eliberare Certificate de Urbanism

Obtine un certificat de urbanism on-line

Registratura primărie Registratura primărie

Vizualizare stadiu documente intrate în registratura Primăriei

Plăţi online Plăţi online

Posibilitatea de a plati alte servicii online

Plată SMS acces transport greu Plată SMS acces transport greu

valabilă din 10 iulie 2017

Tel. cetățeanului

0237-233.333


sau întrebați aici

Calendar

Etica și integritateInfoConsRespectConect